Kanavien lisääminen ja seuraaminen

Teamsissa voit luoda tiimin sisälle esimerkiksi eri vastuualueisiin, teemoihin tai osaprojekteihin liittyviä kanavia. Jokaiselle kanavalle muodostuu oma työtila keskustelulle ja tiedostojen jakamiselle. Kaikilla tiimin jäsenillä on pääsy kaikille kanaville. Voit kuitenkin muokata omaa kanavanäkymääsi ja kanavilla tapahtuvasta toiminnasta tulevia ilmoituksia sen mukaan, mitkä kanavat ovat oman työskentelysi kannalta olennaisia.

Saat tiimin kanavat näkyviin klikkaamalla tiimin nimeä Tiimisi-osiossa. Kanavat näkyvät luettelona tiimin nimen alapuolella. Kun klikkaat kanavan nimeä, aukeaa oikealle kanavan työtila.

Kun Teamsiin luodaan uusi tiimi, oletuksena on aina kanava nimeltä Yleinen. Se näkyy ylimpänä kanavaluettelossa. Jos tiimille ei ole tarvetta luoda useampia kanavia, tapahtuu kaikki tiimin viestintä Yleinen-kanavalla.

Kanavien lisääminen

Klikkaa Tiimisi-osiossa tiimin nimen perässä olevaa painiketta, jossa on kolme pistettä. Valitse avautuvasta valikosta Lisää kanava.

Annan kanavallesi nimi ja kirjoita se Kanavan nimi -kenttään. Jos haluat, voit kirjoittaa kanavalle kuvauksen. Paina Lisää.

Kanavien seuraaminen ja piilottaminen

Kun seuraat Teamsissa kanavaa, saat sen uusista viesteistä ja muusta toiminnasta ilmoituksen sähköpostiisi. Vie hiiri kanavan nimen kohdalle Tiimisi-osiossa, ja klikkaa kanavan nimen perässä olevaa painiketta, jossa on kolme pistettä. Valitse valikosta alimmainen kohta Seuraa tätä kanavaa. Jos et halua enää seurata kanavaa, löydät samasta paikasta kohdan Lopeta tämän kanavan seuraaminen.

Voit halutessasi piilottaa omasta näkymästäsi kanavia, joita et seuraa aktiivisesti. Kun piilotat kanavan, pääset edelleen halutessasi näkemään kanavan sisällön, mutta se ei vie tilaa omasta kanavaluettelostasi. Vie hiiri kanavan nimen kohdalle Tiimisi-osiossa ja klikkaa kanavan nimen perässä olevaa painiketta, jossa on kolme pistettä. Valitse valikosta kohta Piilota.

Kanavaluettelon alle tulee näkyviin osio piilotetuille kanaville. Pääset tarkastelemaan piilotettuja kanavia klikkaamalla osion nimeä ja valitsemalla haluamasi kanavan oikealle avautuvasta listasta.

Jos haluat piilotetun kanavan jälleen näkyviin kanavaluetteloosi, vie hiiri kanavan nimen kohdalle ja klikkaa nimen perässä olevaa painiketta Näytä.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.