Uutispalstan toiminta

Diakin opiskelijatiedotuksen uutispalsta löytyy toistaiseksi MoodleRoomsin etusivulta sisäänkirjautumisen jälkeen. Vieritä sivupalkista sivua alaspäin, jolloin näkyviin tulee otsikko Diakin uutiset. Etusivulla on näkyvissä viisi viimeisintä uutista laatikkomaisessa näkymässä. 

Yksi uutinen on yhdellä rivillä: otsikko on toisessa "laatikossa" ja varsinainen uutisen teksti sen vieressä olevassa "laatikossa". Jos uutiseen on sisällytetty kuva, se näkyy sisältölaatikossa tekstin sijaan. Alla olevassa kuvassa esimerkiksi keltaisella nuolella on merkitty uutisen otsikko ja punaisella nuolella uutisen varsinainen teksti. Uutisen voi klikata kokonaan auki luettavaksi otsikosta.

Muista, että etusivulla on näkyvissä vain 5 uutista. Lisää uutisia voit lukea rullaamalla sivua alaspäin ja painamalla uutispalstan alta Lisää uutisia (More news). 

Avautuu keskustelupalstan näkymä, josta voi hakea ja lukea sekä Diakin yleisiä kaikille tarkoitettuja uutisia että oman toimipisteen uutisia. Alla olevassa kuvassa punaisen nuolen osoittamassa kohdassa voi hakea hakusanalla uutisia, jos ei muista tarkkaan mikä uutinen oli kyseessä. Hakutoiminto auttaa, jos etsit jotain tiettyä uutista mutta et muista kuka sen on julkaissut tai milloin se on  julkaistu. Huom!. Hakutoiminto etsii vain aktiivisista uutisista, joille ei ole asetettu päättymisaikaa.

Ryhmä-sarake (keltaisella nuolella merkitty kuvassa) kertoo, minkä toimipisteen uutisesta on kyse. Toimipistekohtaiset uutiset ovat näkyvissä vain kyseiseen toimipisteryhmään kuuluville. Jos et näe oman toimipisteesi uutisia (ainoastaan yleiset), ota yhteyttä opoosi tai laita pyyntö päästä omaan toimipisteryhmään tuki.diak.fi-sivuston kautta.


0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.