Oppaita opettajille ja henkilökunnalleDiakle - opettajan opasPalaute-aktiviteettiPalautteen yhteenveto & yhteenvedon vieminen Excel-tiedostoon

Palautteen yhteenveto & yhteenvedon vieminen Excel-tiedostoon

Jokaiselle kurssialueelle ja mallikurssialueelle on lisätty Palaute-aktiviteetti ja siihen kysymykset anonyymiin yleiseen palautteenkeräämiseen.

Tässä ohjeistetaan meneminen Palaute-aktiviteetin Yhteenveto-sivulle, jota voi käyttää palautteen käsittelyyn opiskelijoiden kanssa, sekä yhteenvedon Excel-tiedostoon vieminen, jotta palautteen voi tarvittaessa tallentaa ja toimittaa eteenpäin.

Älä muokkaa yleisen palautekyselyn kysymyksiä, jotta palaute eri opintojaksoilta on yhdenmukaista. Jos haluat kerätä opintojaksoltasi palautetta myös muilla kysymyksillä, tee niitä varten oma erillinen Palaute-aktiviteetti.

Palaute-aktiviteetti kertoo palautteen antajien määrän opettajalle kurssialueella (alla 1). Annetun palautteen pääset katsomaan avaamalla aktiviteetin (2).

Vastausten yhteenvedon pääset näkemään ja lataamaan Excel-tiedostona välilehdellä Yhteenveto.

Yhteenveto-välilehdeltä näet vastaukset. Tätä sivua voi käyttää palautteen käsittelyyn yhdessä opiskelijoiden kanssa, jos avoimissa vastauksissa ei esiinny mitään arkaluontoista.

Avointen kysymysten vastaukset ovat luettavissa ja monivalintavastauksista näkyvät koosteet diagrammeina. Monivalintavastaukset näet numeroina klikkaamalla Show chart data (1).

Tietokoneelle Excel-tiedostoksi koosteen saa ladattua napista Vie Exceliin (2).

Excel-tiedostossa on tiedoston luomisajankohta, palautteen ja kysymysten määrä, monivalintakysymysten numeraalisen tieto ja keskiarvo sekä avoimet vastaukset.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.