Edistynyt keskustelu -aktiviteetin lisääminen kurssialueelle

Edistynyt keskustelu -aktiviteetti lisätään ensin haluttuun kohtaa kurssialueella kunkin osion alaosasta laatikosta Lisää oppimisaktiviteetti tai aineisto.

Valitse aktiviteettilistasta kohta Edistynyt keskustelu. Paina täpän merkittyäsi Lisää, niin pääset säätämään tehtävän asetuksia.

Ensin aktiviteetti nimetään ja sitten kirjoitetaan kuvaus ja säädetään asetukset. Asetuksia voi muokata myös jälkikäteen. Jos Kuvaus-ikkunan alta valitsee täpän "Näytä kuvaus kurssisivulla", näkyy kuvaus kurssialueella opiskelijalle myös ilman aktiviteetin avaamista.

Aktiviteetti tulee näkyville kurssialueelle, kun painat lopuksi Tallenna ja palaa kurssille.

Kurssialueella oleva aktiviteetti kannattaa asettaa luonnos-tilaan, jos sen muokkaus on kesken tai asetuksia täytyy vielä säätää ennen opiskelijoiden osallistumista. Piilottaminen (ja uudelleen näkyviin tuominen) tapahtuu aktiviteetin alaosassa olevasta kolmen pisteen kuvakkeesta. Samasta kohdasta aktiviteetin voi myös kopioida ja poistaa.

Nuolen kuvakkeesta aktiviteetin paikkaa voi muuttaa kurssialueella. Kynän kuvakkeesta pääset muokkaamaan aktiviteetin asetuksia.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.