Oppaita opettajille ja henkilökunnalleDiakle - opettajan opasTentti-aktiviteettiTenttikysymysten päivittäminen (kysymykset kysymyspankissa)

Tenttikysymysten päivittäminen (kysymykset kysymyspankissa)

Jos tentissäsi on käytetty satunnaistettuja kysymyksiä, nämä kysymykset on luotu kysymyspankissa oleviin kategorioihin. Tällöin päivität kysymykset kysymyspankin kautta, et suoraan muokkaamalla tenttiä! Näissä tapauksissa tentin päivitys kannattaa ehdottomasti tehdä mallipohjaan, koska muuten samat muokkaukset joutuu tekemään käsin kaikille kurssialueille, joille kyseinen tentti on kopioitu. Muokkausten jälkeen päivitetty tentti varmuuskopioidaan ja palautetaan halutuille kurssialueille.


1. Avaa kurssialueella päivitettävä Tentti-aktiviteetti

2. Tämän jälkeen valitse oikean yläkulman Ylläpito-valikosta kohta Kysymyspankki. 

3. Kysymyspankin etusivun avauduttua valitse kategoriavalikosta kategoria, jonka kysymykset haluat muokata. 

4. Kategorian avauduttua näet kaikki kysymykset, joita ko. kategoriassa on. Kysymykset muokataan yksitellen siten, että klikkaat kunkin kysymyksen otsikon jälkeen näkyvää hammasratas-kuvaketta. 

5. Sinulle avautuu yksittäinen kysymys muokkaustilassa. Tee muokkaukset, rullaa alas ja tallenna muutokset. 

6. Toista sama kaikille kategorian kysymyksille, jotka vaativat muokkausta. Tämän jälkeen valitse alasvetovalikosta toinen kategoria ja tee muokkaukset vastaavasti sen sisältämiin kysymyksiin. 

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.