Oppaita opettajille ja henkilökunnalleDiakle - opettajan opasTehtävä-aktiviteettiTehtävään palautettavien tiedostojen kokorajan määrittäminen

Tehtävään palautettavien tiedostojen kokorajan määrittäminen

Tehtävään palautettavien tiedostojen kokorajan voi opettaja määrittää itse. Oletuksena uusissa tehtäväaktiviteeteissa on aina kurssitasoinen tiedostokoon raja. 

Tiedostokoon raja kannattaa määrittää tehtävään sopivaksi. Esimerkiksi laajoissa oppimistehtävissä kannattaa valita mahdollisimman suuri lähetyskoko. Erityisesti opinnäytetyöhön liittyvissä tehtävänpalautuksissa tarkista, että tiedostokokoraja sallii laajojen töiden palautuksen.  AMM- ja KEH-opintojaksoilla suosittelemme tehtäviin maksimikokoa eli 100 MB.

1. Avaa tehtäväaktiviteetti asetuksien muokkaustilaan kynän kuvakkeesta tai ylläpito-valikosta > Muokkaa asetuksia

Etsi oikean reunan otsikoista kohta Palautusmuodot/Submission types ja siellä alasvetovalikon otsikko Suurin lähetyskoko/Maximum submission size. Valitse vaihtoehdoista tehtävään sopivin. Ota huomioon tehtävässä mahdollisesti vaatimasi tiedoston palautusmuoto (esim. pptx-tiedostot ovat isompia kuin pdf-tiedostot; äänititiedostot ovat isompia kuin tekstitiedostot jne.). Tallenna lopuksi muutokset.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.