Tehtävän avaaminen ja tiedot

Kurssialueella näkyvä tehtävä avataan sen otsikko(linkistä) (kuvassa ylempi nuoli). Tehtävä avautuu tällöin omalle sivulleen, ja navigaatio näkyy samalla kurssialueen murupolussa. Kurssialueella näet heti, oletko palauttanut tehtävän, onko se arvioitu ja onko palaute saatavilla (alempi nuoli). 

Tehtävän voi avata myös suoran Omat kurssit-sivun oikean reunan pikalinkeistä. Kyseinen linkki avaa sinulle suoraan tietyn tehtävän tietyllä kurssialueella. 

Kun avaat tehtävän, tehtävänanto tai -kuvaus näkyy viimeistään sinulle. Jos tehtävänantoon liittyy erillinen liitetiedosto, se on linkkinä tekstin alla (vasemmanpuoleinen nuoli). Jos tehtävän palautukseen liittyy jokin ehto, esimerkiksi kuuluminen ryhmään, Moodle ilmoittaa siitä punaisella varoitustekstillä tehtävän oikealla puolella. 

Palautuksen tila kertoo sinulle, oletko palauttanut tehtävän. HUOM! Kun olet palauttanut tehtävän onnistuneesti, palautuksen tila-kohtaan tulee teksti Lähetetty arvioitavaksi/Submitted. Tarkista tämän kohdan teksti, jos et ole varma saitko tallennettua ja palautettua työsi!

Arvioinnin tila kertoo sinulle, onko opettaja arvioinut palautuksesi vai ei. 


Jos punainen varoitusteksti kertoo sinulle vaikkapa sen, että sinun tulee kuulua ryhmään voidaksesi palauttaa, palauttaminen voi olla teknisesti täysin mahdotonta. Tällöin saat näkyviin "lisää palautus"-painikkeen ainoastaan sen jälkeen, kun opettaja on lisännyt sinut ryhmän jäseneksi tai tehnyt muun Moodlen ehtona olevan asian.