Oppaita opiskelijoilleDiakle - opiskelijan opas (ex-Moodle)UKK - Usein kysytyt kysymyksetSaamani kurssiavain ei päästä minua sisälle. Mitä teen?

Saamani kurssiavain ei päästä minua sisälle. Mitä teen?

  • Tarkista, että olet kirjoittanut kurssiavaimen oikein. Ole tarkkana isojen ja pienten kirjaimien ja mahdollisten erikoismerkkien kanssa.
  • Jos olet kirjoittanut kurssiavaimen oikein ja painanut Enteriä, huomaathan, että sinun pitää rullata sivun alalaitaan ja klikata Enrol Me/Rekisteröi minut kurssialueelle. Vasta tätä nappia painettuasi kurssialue avautuu sinulle. 
  • Jos kurssiavain ei sittenkään päästä sisälle, tarkista, että olet kirjautumassa oikealle kurssille. Diakissa on menossa paljon saman nimisiä kursseja eri toimipisteissä. Opintojaksot on yksilöity nimessä olevan koodin avulla sekä lyhytkoodilla. 
  • Jos olet oikealla kurssilla ja olet saanut kurssiavaimen, mutta järjestelmä sanoo "et voi rekisteröityä tälle kurssille", ota yhteys opintojakson vastuuopettajaan. Hänen täytyy kurssiavaimen asettamisen lisäksi aktivoida itserekisteröityminen. IT-tuki ei tätä tee koska on opettajan vastuulla päättää milloin kurssi avautuu opiskelijoille.