Videon tallentaminen iPadista Flowboxiin

Rekisteröidy Flowboxin käyttäjäksi ja saat 30 minuuttia ilmaista tallennustilaa. Kun olet rekisteröitynyt palvelun käyttäjäksi Diakin sähköpostiosoitteella, saat sähköpostiisi salasanan. Kirjaudu Flowboxiin osoitteessa app.flowbox.com  @student.diak.fi-sähköpostiosoitteellasi ja saamallasi salasanalla. HUOM! Videon lataamista varten tarvitset mieluiten Wi-Fi-yhteyden, muuten ainakin isojen videotiedostojen lataaminen on todella hidasta.

Flowboxin aloitussivu

Flowboxin aloitussivu

Valitse aloitussivulla Lisää uusi video.

Videolaatikon valinta

Videolaatikon valinta

Avautuvassa ikkunassa valitse laatikko, johon haluat videosi tallentaa. Saat laatikon valittua täppäämällä hakukenttää. Oletuksena kaikilla on Oma laatikko. Paina lopuksi OK.

Valitse joko valmis video tai kuvaa video

Valitse joko valmis video tai kuvaa video

Seuraavaksi Flowbox antaa valita videon iPadin kuvakirjastosta. Täppää Kuvakirjasto, jos video on sinulla jo kuvattu valmiiksi.

Valitse videosi

Valitse videosi

Valitse valikosta Videot, jolloin näkymään avautuvat kaikki iPadilla kuvaamasi videot.

Esikatselu

Esikatselu

Kun olet täpännyt haluamasi videon, voit esikatsella sen Play-napista. Kun olet varma että kyseessä on oikea video, täppää Käytä.

Videon pakkaaminen

Videon pakkaaminen

Nyt Flowbox pakkaa videon katsottavaan tiedostomuotoon. Pakkaamisen edistymisen näet sinisestä ohuesta palkista.

Nimeä videosi

Nimeä videosi

Kirjoita videolle nimi ja paina OK.

Videon lataaminen

Videon lataaminen

Keltainen palkki ruudun yläreunassa kertoo sinulle, miten paljon videosta on ladattu. Verkkoyhteydestä ja videon koosta riippuen lataus voi kestää pitkäänkin.

Lataus on valmis

Lataus on valmis

Kun video on latautunut, saat siitä ilmoituksen. Voit täpätä Siirry videoon.

Videon asetukset

Videon asetukset

1) Jos haluat jakaa videon linkin, salli Ulkoinen toisto (täppää harmaa nappula vihreäksi). 2) Videon linkin saat kopioitua osoite-kentästä.

Linkin kopioiminen

Linkin kopioiminen

Paina linkkiä pitkään, jolloin linkin osoite "maalautuu". Avautuvasta valikosta valitse Kopioi. Linkin voit liittää esimerkiksi sähköpostiviestiin.