Äänitallenteen lataaminen iPadista OneDriveen

Valits ensin Voice Record Pron tallennelistassa se tallenne, jonka haluat lähettää pilvipalveluun. Täppää se auki.

Tämä jälkeen rullaa valintalistassa alaspäin.

HUOM! Älä valitse kohtaa Save to OneDrive. Tämä toiminto käyttää henkilökohtaista Microsoftin OneDrivea (jos sinulla on esim. hotmailin, windowsliven tai outlookin kautta oma henkilökohtainen OneDrive-tili). Save to OneDrive-toiminnolla ei pääse lähettämään äänititedostoja Diakin OneDrive for Business-pilvipalveluun!

Valitse kohta Activities & AirDrop (aikaisemmin Open with other apps)

OneDrive-sovelluksen yhdistäminen Voice Record Prohon

One Drive-sovelluksen yhdistäminen Voice Record Prohon

Ellei sinulla näy avautuvassa pikkuikkunassa ylärivillä kuvakkeena OneDrive,  valitse ylemmältä riviltä kohta More (kolmen pisteen kuvake).

One Drive-sovelluksen yhdistäminen Voice Record Prohon

One Drive-sovelluksen yhdistäminen Voice Record Prohon

Avautuvassa Activities-listassa katso että OneDrive-sovelluksen napin väri on vihreällä -  jos ei ole, hipaise se vihreäksi ja paina Done. Nyt pystyt jatkossa Activites & AirDrop-valintaa käyttäen valitsemaan One Driven kuvakkeen suoraan.

Tallenteen lataaminen OneDriveen

Nyt voit avata uudelleen tallenteen valintalistasta kohdan Activities & AirDrop. Tällä kertaa One Drive-sovelluskuvake pitäisi olla näkyvissä vaihtoehdoissa. Paina kuvaketta, jolloin sinut ohjataa kirjautumaan One Drive for Business-tiliin, jonne kirjaudut omalla lyhyttunnuksellasi esim. g12345@diak fi ja omalla salasanallasi.

Kirjautumis- ja latausikkuna

Kirjautumis- ja latausikkuna

1) Oman tilisi tiedot näkyvät tallennusikkunan alalaidassa. 2) Tallenteelle antamasi nimi näkyy latausikkunan ylälaidassa. Lataus alkaa, kun painat 3) sinistä Lataa OneDriveen-palkkia. 4) Tiedostot-valikosta voit myös valita jonkin valmiiksi tehdyn alakansion tallennuksen paikaksi.

Lataus

Lataus

Latauksen eteneminen näkyy valintaikkunassa Lataa... ja Odottaa.. Lataus valmis-tekstin ilmoittaa, kun tiedostosi on ladattu One Driveen. Käy tarkistamassa OneDrive-sovelluksesta, että tiedostosi latautui sinne.