Oppaita opettajille ja henkilökunnalleMobility OnlineKv-sisältöasiantuntijan ja opinto-ohjaajan ohjeetDigitaalisen Learning Agreementin (opiskeluvaihto) tarkastus ja allekirjoitus

Digitaalisen Learning Agreementin (opiskeluvaihto) tarkastus ja allekirjoitus

1. Digitaaliset Learning Agreementit (DLA) laaditaan Mobility Onlinessa

Opiskelija aloittaa Digitaalisen Learning Agreementin (DLA) tekemisen Mobility Onlinessa. Kun opiskelija on täyttänyt tarvittavat kurssitiedot DLA:lle, opiskelija lähettää Mobility Onlinen kautta DLA:n kv-sisältöasiantuntijalle hyväksyttäväksi.

Kv-sisältöasiantuntijalle tulee sähköpostitse (alla sähköpostimalli) pyyntö käydä tarkistamassa/hyväksymässä Digital Learning Agreement Mobility Onlinessa.

2. Kirjautuminen Mobility Onlineen

3. Kirjoita Search-kenttään opiskelijan nimi ja paina Enteriä tai "Find"-nappia

4. Mene opiskelijan tietoihin klikkaamalla Created on -sarakkeen päivämäärän kohdalta

5. Valitse Pipeline-välilehti

6. Digitaalisen Learning Agreementin tarkastus

6.1 Learning Agreementin hyväksyminen ja allekirjoitus

1. Etsi pipelinelta osio "Learning Agreement"

2. Klikkaa kohdasta "Check and Sign the learning agreements"

3. Avaa learning agreement klikkaamalla "Created on" -sarakkeen päivämäärän edessä olevaa kuvaketta

4. Learning Agreement aukeaa ja näet opiskelijan Learning Agreementille kirjaamat kurssit sekä vaihtokohteessa että opiskelijan hakemat korvaavuudet.

- Klikkaa "Final check before signing"-nappia, jonka jälkeen pääset joko hylkäämään tai hyväksymään Digitaalisen Learning Agreementin.

5. Learning Agreementin hyväksyntä/hylkäys

A) Halutessasi hyväksyä opiskelijan Learning Agreementin valitse "Selection of Action kohtaan "Accept" ja klikkaa "Sign Learning Agreement". Tämän jälkeen Learning Agreement on allekirjoitettu ja voit sulkea seuraavat ikkunat "Close"-nappia ja "Back to the Application overview"-nappia painamalla

B) Halutessasi hylätä opiskelijan Learning Agreementin valitse "Selection of Action kohtaan "Reject", kirjaa tekstikenttään syyt hylkäykselle ja klikkaa "Reject Learning Agreement" -nappia. Opiskelijalle lähtee sähköpostitse pyyntö käydä täydentämässä/korjaamassa Digitaalista Learning Agreementia.

Sulje tämän jälkeen avautuvat ikkunat, painamalla "Close"-nappia sekä lopuksi "Back to the Application overview"-nappia. Tämän jälkeen olet taas Pipeline-näytöllä ja klikkaa kohtaa "Mark the Learning Agreement as incomplete".

Valitse opiskelija klikkaamalla vasemmassa reunassa (kirjekuoren vasemmalla puolella) olevasta ruudusta ja paina "Mark the Learning Agreement as incomplete".

Paina tämän jälkeen aukeavasta ikkunasta "Back" ja sitten "Back to the Application overview"-nappia. Tämän jälkeen opiskelijalle lähtee sähköpostiviesti ja hän pääsee täydentämään ja korjaamaan Digitaalista Learning Agreementiaan.

Kun opiskelija on korjannut Digitaalisen Learning Agreementinsa ja se on valmis tarkistettavaksi uudestaan, kv-sisältöasiantuntijalle tulee asiasta uusi sähköpostiviesti ja Learning Agreementin tarkistuksen voi aloittaa uudestaan.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.