En saa lähetettyä dokumenttia opiskelijan dokumenttipankkiin

Opintotoimisto voi lähettää opiskelijalle dokumenttipankkiin ladattavaksi sellaisen todistuksen, jota tämä ei itse saa ladattua omatoimipalvelusta. Dokumentti lähetetään opiskelijalle Atomi-palvelun Dokumenttien luonti -osiossa klikkaamalla halutun tulosteen riviltä Lähetä opiskelijalle -painiketta.

Jos ko. painike ei ole aktiivinen (eli on harmaa), ko. dokumentti on jo lähetetty opiskelijan dokumenttipankkiin. Et voi lähettää samaa dokumenttia uudelleen.
Jos opiskelija tarvitsee uuden version dokumentista päivitä se (vanha dokumentti korvautuu uudella) tai tulosta uusi (vanha säilyy arkistossa kunnes se poistetaan). 

Dokumentti voidaan lähettää dokumenttipalveluun vain Dokumenttien luonti -osiossa. Jos olet tulostanut sähköisesti allekirjoitetun todistuksen Dokumenttien massaluonti -palvelussa, palvelu on lähettänyt dokumentin suoraan opiskelijan henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseen.
Jos haluat lähettää saman dokumentin myös dokumenttipankkiin, etsi massa-palvelussa tulostamasi todistus opiskeluoikeuden tiedoista Dokumenttien luonti -osiossa ja valitse Lähetä opiskelijalle.