Zoom kokouksen tallennus

Ennen Zoom kokouksen tallentamista kannattaa huomoida tietosuoja-asiat, niihin liittyviin ohjeisiin pääset tästä.

Voit käynnistää zoom kokokouksen tallennuksen Record-painikkeesta. Record to the cloud vaihtoehto tulee poistumaan ja jatkossa valittavissa on ainoastaan Record on this computer vaihtoehto.

Mikäli näytön jako on päällä, tallennuksen aloitus löytyy More-painikkeen takaa.

Tämän jälkeen tallennuksen käynnistys pitää vielä hyväksyä Continue-painikkeella.

Tallennuksen aikana tarjolla on pause ja stop vaihtoehdot.

Samalla tavalla, kuin tallennusta aloittaessa, mikäli näytön jako on päällä, löytyy pause ja stop vaihtoehdot More-painikkeen takaa.

Kun tallennus lopetataan valitsemalla Stop recording, videotiedosto ei vielä tässä vaiheessa tallennu konelleesi, tämä tapahtuu vasta lopettaessasi kokouksen. Kokouksen päätyttyä ruudulle tulee ilmoitus tallenteen konvertoinnista, tuohon kuluva aika riippuu tallenteen pituudesta.Mikäli et jostain syystä voi odottaa tiedonston konvertointia, voit pysäyttää sen Stop Converting -painikkeella.

Mikäli konvertointi pysäytetään, ohjelma antaa ilmoituksen, josta pysäytys pitää vielä vahtistaa painamalla Stop-painiketta.

Konvertoinnin voi tehdä myöhemmin zoom sovelluksesta kohdasta (1)Meetings -> (2)Recorded ja valitsemalla sieltä kokouksen jonka tallenteen konvertointi täytyy tehdä ja käynnistämällä se (3)Convert-painikkeella.

Tallenteet löytyvät koneeltasi kohdasta Tiedostot -> Zoom, sovellus luo kansion päivämäärällä ja kokouksen nimellä.

Tallenteen voi jakaa esimerkiksi onedriven kautta, ohjeita siihen täältä.