Oppaita opettajille ja henkilökunnalleDiakle - opettajan opasValinta-aktiviteettiValinta-aktiviteetin tulosten tarkastelu ja muuttaminen

Valinta-aktiviteetin tulosten tarkastelu ja muuttaminen

Esimerkkikuvassa on valittuna tulosten näkyminen opiskelijoille anonyymisti. Tuloksista näkyy tällöin aktiviteetin oletusnäkymässä vain, kuinka moni vastaaja on valinnut kunkin vaihtoehdon.

Opettajan tulosnäkymään pääset klikkaamalla oikeasta yläkulmasta painiketta Näytä (7) vastausta.

Jos klikkaat taulukkonäkymän alta painiketta Näytä kaaviotiedot, saat näkyville vastausten prosentuaaliset osuudet. Tämä voi olla hyödyllistä esimerkiksi silloin, kun aktiviteettia käytetään äänestykseen.

Opettajan näkymässä vastaajien nimet ovat aina näkyvissä. Voit halutessasi ladata listan valinnoista erillisenä tiedostona taulukko- tai tekstimuodossa (latauspainikkeet näkymässä alimmaisena).

Tarvittaessa voit tehdä muutoksia valinnan tuloksiin. Valitse tällöin ensin opiskelijan (jonka valintaa haluat muuttaa) nimen edessä oleva valintaruutu. Mene kohtaan Valituilla ja valitse alasvetovalikosta, mitä haluat tehdä: poistaa valinnan kokonaan vai vaihtaa opiskelijan toiseen sarakkeeseen. Voit valita useamman opiskelijan kerralla, kunhan toiminto, jonka haluat toteuttaa, on kaikilla valituilla sama.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.