Teamsiin kirjautuminen

Teams on Microsoftin Office 365 -ohjelmiin kuuluva keskustelupohjainen tiimityöväline. Teamsiin voi muodostaa projekteihin tai aihealueisiin liittyviä, oman organisaation jäsenistä koostuvia ryhmiä. Myös organisaation ulkopuolisia henkilöitä voi lisätä ryhmiin vieraskäyttäjän ominaisuudessa. Jokaisella Teamsiin luodulla tiimillä on käytössään oma jaettu työtila mm. yhteistä keskustelua sekä tiedostojen jakamista ja muokkaamista varten. Tiimin sisälle voi halutessaan luoda eri teemoihin tai aliryhmiin liittyviä kanavia, joista jokaisella on oma työtilansa.

Lisäksi Teamsissa voi pitää verkkokokouksia ja kommunikoida yksittäisten henkilöiden kanssa pikaviestein ja videopuheluin. Kattavasti tietoa Teamsin ominaisuuksista saat Microsoftin Ohjekeskuksen Teams-sivustolta.

Teamsia voit käyttää työpöytäsovelluksella, selaimen kautta tai mobiilisovelluksella. Teams on valmiiksi asennettuna henkilöstön tietokoneille, joten löydät sen työkoneesi hakutyökalulla. Teamsiin kirjaudutaan sisään Diakin sähköpostitunnuksilla. Selaimella mene osoitteeseen portal.office.com ja kirjaudu sisään. Valitse Sovellukset-kohdasta Teams (kuva alla). Mobiililaitteeseen voit ladata Teams-sovelluksen laitteen omasta sovelluskaupasta.

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.