Oppaita opiskelijoilleMyDiakMyDiakKalenteri ja tapaamisaikojen varaaminenTilojen ja laitteiden varausta koskevat kampuskohtaiset ohjeet

Tilojen ja laitteiden varausta koskevat kampuskohtaiset ohjeet

Opiskelijoiden itse varattavissa on vain osa Diakin eri kampusten tiloista tai opiskeluun käytettävistä laitteista/välineistä. Ota yhteyttä oman kampuksesi tilahallintaan tai välinevarauksesta vastaavaan, mikäli toivot itse varattavien palveluun laajennusta.

Helsingin-kampus

Tilat

Opiskelijoiden varattavissa on Kalasataman kampuksella kaksi 6. kerroksen tilaa: huoneet 614 ja 616. Jotta mahdollisimman moni voi hyödyntää tiloja opiskelussaan, varauksen saa tehdä korkeintaan neljäksi tunniksi kerrallaan.

Tilat ovat varattavissa Kalasataman kampuksen aukioloaikoina klo. 8.00-20.00 välisenä aikana, kampuksen erikoisaukioloajat huomioiden. Huolehdi, että poistut tilasta varauksen päättymiseen mennessä tai ennen kampuksen sulkeutumista.

Mikäli tarvitsisit muuta tilaa, ota yhteyttä [email protected]. Voit myös kysyä vahtimestarilta ko. hetkellä vapaita tiloja.

Laitteet

Helsingin-kampuksen kaikki laitevaraukset tehdään aina MyDiakin kautta. HUOM: laitevarauksia ei oteta vastaan sähköpostilla.

Laitteet noudetaan aulan infosta vahtimestarilta. Vahtimestari antaa laitteet vain henkilölle, jonka nimissä laite on varattu MyDiakissa. Mikäli varausta ei ole tehty, laitetta ei luovuteta vaikka se olisi vapaana.

Laitteet tulee palauttaa aulan infoon vahtimestarille infon aukioloaikana. Mikäli vahtimestari ei ole paikalla, laitteita ei pidä jättää valvomattomana infoon tai sen edustalle.

Jotta lainaus toimii mahdollisimman hyvin, muistathan

  • lainatessa: tehdä varauksen hyvissä ajoin ennen kuin menet aulan infoon hakemaan varaustasi
  • palauttaessa: tarkistaa, että kaikki johdot ja tarvikkeet ovat mukana ja mahdollinen akku ladattu, jotta laite/laitteet voidaan tarvittaessa antaa lainaan seuraavalle.

Huomaathan, että lainattu laite on aina koko lainausajan sen henkilön vastuulla, joka sen on varannut ja lainaan hakenut.

Kampusten tilahallinnan yhteystiedot

Kaikilla Diakin kampuksilla on oma tilahallinnan sähköposti: