Oppaita opiskelijoilleMyDiakMyDiakSähköisesti allekirjoitettujen dokumenttien tulostepalveluToimi näin: Sähköpostiin lähetetyn sähköisesti allekirjoitetun todistuksen haku

Toimi näin: Sähköpostiin lähetetyn sähköisesti allekirjoitetun todistuksen haku

Jos henkilöllä itsellään ei ole pääsyä Diakin opiskelijoiden nettipalveluun MyDiakiin, opintotoimisto voi lähettää tälle sähköpostilla linkin sähköisesti allekirjoitetun dokumentin lataamista varten.

Diakin opintotoimisto voi toimittaa seuraavat dokumentit sähköisesti allekirjoitettuina

  • opiskelutodistus (suomeksi ja englanniksi)
  • hyväksymistodistus (suomeksi ja englanniksi)
  • opintosuoritusote (suomeksi tai englanniksi)
  • HOPS-tuloste (suomeksi tai englanniksi)
  • TE-keskuksen TEM621-lomake Koulutuspalvelujen tuottajan selvitys (suomeksi)
  • Työllisyyden kuntakokeilujen KK621-lomake Koulutuspalvelujen tuottajan selvitys (suomeksi)
  • kurssitodistus (suomeksi)

Muistathan, että Diakin opiskelijat hakevat opiskelutodistuksen ja opintosuoritusotteen itse MyDiakin tulostuspalvelun kautta. Myös vain opintotoimiston kautta tilattavat sähköisesti allekirjoitetut todistukset toimitetaan Diakin opiskelijoille pääsääntöisesti palvelun dokumenttipankin kautta ladattavaksi.

 

Kun tarvitset Diakilta em. listassa mainitun todistuksen etkä pääse sitä itse MyDiakin kautta hakemaan, lähetä palvelupyyntö Diakin opintotoimistolle joko sähköpostitse osoitteella [email protected] tai yhteydenottolomakkeen http://opintotoimisto.diak.fi kautta.

Opintotoimisto lähettää sinulle latauslinkin sisältävän sähköpostin henkilökohtaiseen sähköpostiosoitteeseesi. Varmista siis, että yhteystietosi ovat ajan tasalla tai - mikäli et itse pääse päivittämään tietojasi Diakin opiskelijarekisterissä - kerro opintotoimistolle mihin sähköpostiosoitteeseen haluat latauslinkin lähetettävän.

Sähköpostin lähettäjänä on [email protected] ja sen otsikko "Diakin lähettämä asiakirja ladattavissa".

Löydät viestistä linkin, jota klikkaamalla pääset lataussivulle.

KUVA: sähköpostin sisältö

Lataussivulla voit tallentaa dokumentin omalle koneellesi klikkaamalla sen nimeä tai Lataa-painiketta (1). Näet myös mihin saakka dokumentti on vielä ladattavissa (2).

KUVA: lataussivun tiedot

Riippuen selaimestasi, sen asetuksista ja valinnoistasi dokumentti joko

  • avataan selaimessa tai
  • avataan oletusohjelmalla tai
  • tallennetaan selaimesi lataukset kansioon.
KUVA: dokumentin lataaminen

Ota dokumentti talteen tallentamalla se koneellesi. Voit tämän jälkeen lähettää sen tarvittaessa eteenpäin haluamallesi taholle.

Jos olet saanut Diakin opintotoimistolta tiedon sinulle lähetetystä latauslinkin sisältävästä sähköpostista, mutta et löydä sitä sähköpostistasi, muista tarkistaa roskapostikansio.