Palauttaminen opiskelijan puolesta

Palauttamista opiskelijan puolesta ei suositella. Tehtävän asetukset tulee (osata) säätää niin, että opiskelijalla on mahdollisuus palauttaa tehtävä itse. Tämä koskee myös myöhässä palautettuja tehtäviä. Myöhässä palauttaminen on opiskelijalle sallittua, mikäli "Ehdoton takaraja"-asetus ei ole päällä. 

1. Avaa tehtävän palautukset taulukkonäkymään.

Palautusten taulukkonäkymän saa auki esim. kurssialueella olevan aktiviteetin alaosan linkistä, jossa usein lukee esimerkiksi 40/46 palauttanut.

Taulukkonäkymässä etsi listasta opiskelija, jonka puolesta haluat palauttaa työn. Muokkaa-sarakkeessa on opiskelijan rivillä linkki Muokkaa, jonka perässä on pieni kolmio. Klikkaa kolmiosta alasvetovalikko auki (katso alla oleva kuva). Alasvetovalikosta valitse Muokkaa palautusta

Huom! Jos alasvetovalikossa ei tässä kohdin näy vaihtoehtoa Muokkaa palautusta, sinun täytyy palata muuttamaan tehtäväaktiviteetin asetuksia. Aktiviteetin asetuksissa valitse oikeasta reunasta otsikko Palautuksen asetukset. Siellä etsi kohta "Milloin palautukset avataan opiskelijoiden muokattavaksi" ja valitse alasvetovalikosta Opettaja. Jos tämäkään ei auta, katso, ettei tehtävässä ole päällä Ehdoton takaraja palautukselle.  Ehdoton takaraja estää sekä opettajan että opiskelijan palautukset. 

2. Muokkaa palautusta: opiskelijan "palautusnäkymä"

Kun olet taulukkonäkymässä klikannut Muokkaa palautusta, järjestelmä ohjaa sinut opiskelijan tehtävänpalautusnäkymään. Klikkaa Lisää tiedosto, ja palauta tiedosto normaalin prosessin mukaisesti. (katso alla oleva kuva). Muista lopuksi tallentaa muutokset. 

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.