Usein kysytyt kysymykset - UKK

Miten opiskelijat voivat kerrata oppitunnin sisältöä?

HUOM! Toimiakseen tämä asetus pitää olla asetettuna ennen kuin yksikään opiskelija on aloittanut oppitunnin suorittamista.

Jos haluat, että opiskelija voi palata tarkastelemaan oppitunnin sisältöä myös ensimmäisen suorituksen jälkeen, aseta aktiviteetin asetuksissa kohtaan Etenemisen hallinta -> Salli oppitunnin uusiminen vaihtoehdoksi "Kyllä" tiputusvalikosta (ks. kuva alla)

Opiskelija voi tämän jälkeen tarkastella oppitunnin sisältöjä uudestaan, muttei pysty vastaamaan tehtäviin uudestaan (tämän voi sallia alemmasta kohdasta "Mahdollisuus yrittää kysymystä uudelleen").  

Opiskelija saa outoa palautetta esseevastaukseen. Mitä teen?

Oppitunnin lopussa opiskelijan saama palaute tehtävistä on vakio, eikä sitä voi muuttaa. Opiskelija siis saa aina alla olevan kuvan suuntaisen palautteen, kun oppitunti sisältää esseetehtävän.

On kuitenkin mahdollista, että opiskelija saa esseevastauksen palautuksen yhdessä ilmoituksen, että opettaja arvioi esseevastauksen erikseen (ks. kuva alla),

Tämä onnistuu oppitunnin-aktiviteetin asetuksista kohdassa "Näkyvyyteen liittyvät asetukset -> Näytä lisää -> Käytä oletuspalautetta"

Palautteeksi saa laitettua ilmoituksen opettajan arvioinnista asettamalla Käytä oletuspalautetta -asetukseksi "Kyllä" tiputusvalikosta.

Mistä löydän lisäohjeita oppitunti-aktiviteetin käyttöön?

Ohjeita ja vinkkejä oppitunti-aktiviteetin käyttöön löydät muun muassa Moodlen omilta sivuilta. Moodlen oppitunti-aktiviteetin dokumentaatio

0 Comments

Add your comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.